Tehdessäsi varauksen hyväksyt ehdot

Palveluidemme varaus- ja peruutusehdot

Suostumalla ehtoihin annat luvan käyttää yhteystietojasi palveluun liittyvään tiedottamiseen (ilmoitus ajanvarauksesta, mahdolliset muutokset, ilmoitus palvelun suorittamisesta, lasku peruuttamattomasta ajasta).

Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varatessaan.

Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista perimme 50% varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnan.

Lähetämme peruutusehtojen mukaisen laskun asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen 14 vrk maksuajalla. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä lähetämme 2 muistutuslaskua 14 vrk välein jonka jälkeen siirrämme laskun perintätoimiston hoidettavaksi, mikäli emme ole saaneet maksusuoritusta.

Huomioithan, että mikäli myöhästyt enemmän kuin 15 minuuttia saatamme joutua siirtämään tai peruuttamaan aikasi, jolloin laskutamme 50% varatun palvelun hinnasta.

Sinulle varataan ammattilaisen henkilökohtaista aikaa, joten toivomme, että kunnioitat varaus- ja peruutusehtojamme.

Huom! Suomen lain mukaan on kielettyä ajaa liikenteessä autolla, jossa tuulilasit tai etuovet ovat tummennettuja. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.


Odinin Pajassa teemme autojen ilmastoinnin täyttöhuoltoa, eli täytämme ilmastointijärjestelmän siihen soveltuvalla jäähdytyskaasulla käyttäen nykyaikaisia Brain Bee Air-Nex laitteita.

Ilmastoinnin täytön aikana täyttölaite pystyy havaitsemaan jos auton ilmastointijärjestelmässä on jokin isompi vaurio ja ilmoittaa siitä, jolloin prosessi keskeytetään, eikä auton ilmastointijärjestelmää täytetä. Mikäli vauriokohdat ovat kuitenkin hyvin pieniä, täyttölaite ei pysty havaitsemaan niitä. Jotta näiltä tilanteiltä vältyttäisiin, käytämme täytön yhteydessä väriainetta, joka auttaa paikantamaan mahdolliset vuotokohdat ilmastointijärjestelmässä. Ilman tätä väriainetta vuotokohtia ei pysty havaitsemaan.

Ilmastointijärjestelmän vuodot eivät ole ainoa syy auton ilmastoinnin toiminnan ongelmiin. Sähköviat ja järjestelmän muiden osien viat ovat myös yleisiä, jolloin ilmastointi ei toimi, vaikka ilmastointijärjestelmä on täytetty asianmukaisesti jäähdytyskaasulla eikä vuotokohtia näy.

Odinin paja on keskittynyt autojen ilmastointilaitteiden täyttöhuoltoon, meillä ei tehdä autojen ilmastointilaitteiden korjauksia. Emme vastaa siitä, että ilmastointilaite on lakkanut toimimasta tai sen toimintaan on tullut häiriöitä meillä tehdyn täyttöhuollon jälkeen.

Veloitamme 20e maksun käyttämästämme työajasta, mikäli autosi ilmastointilaitteen täyttö on epäonnistunut meistä riippumattomasta syystä.